U wilt uw onroerend goed verkopen?

Dan wenst u dit uiteraard snel en voor de juiste prijs te doen. En daar helpen wij u graag bij! Een snelle verkoop is echter niet evident.

Een snelle verkoop vereist de nodige ervaring van de immo-makelaar, een uitgekiende reclamestrategie en nauwgezet opgevolgd reclamebeleid, en een grote marktkennis.

Dit zijn zaken waarvoor u best aanklopt bij een immo-makelaar, iemand die dagelijks bezig is met kopen en verkopen van onroerend goed, die op de hoogte is van de recentste wetgeving en die vertrouwd is met de beschikbare media om uw pand onder de aandacht te brengen.

Zo iemand vindt u bij Expertissimo! Als u uw pand wenst te verkopen, zorgen wij voor de professionele begeleiding om dat op de best mogelijke manier gedaan te krijgen. Wij bieden u, naast grondig advies, een publiciteitsovereenkomst. Dé oplossing om uw onroerend goed in de kijker te zetten in de drukke vastgoedmarkt.

Expertissimo adverteert uw pand via alle toonaangevende publiciteitskanalen. Zowel gedrukt als online. Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed steeds in de kijker staat. De beste manier voor een snelle verkoop!

 

Extra service

Buiten deze gerichte publiciteit, bieden wij u nog tal van andere middelen om een snelle verkoop te bewerkstelligen. Bijvoorbeeld:

  • Gespecialiseerde vakbekwame medewerkers die zowel u als de kandidaat-koper voldoende informeren. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Alle telefooncontacten handelen wij voor u af, zo garanderen we u het behoud van uw nachtrust!
  • Voor begeleide en aangemelde bezoeken van het te verkopen pand maken wij afspraken met de kandidaat-kopers, zodat concentratie mogelijk is.
  • Wij trekken voor u de solvabiliteit van de kandidaat-koper na.
  • De kandidaat-koper kan bij ons terecht voor kredietbemiddeling en notariële contacten.

 

Neem voor een snelle verkoop zonder kopzorgen en verrassingen contact op met uw professional bij Expertissimo...

... En neem ook eens kijkje bij ons aanbod te koop in binnen- en buitenland!