Homestaging: gewiekste marketing of absolute noodzaak?

Een gezellig ingericht huis verkoopt beter dan een kaal pand. Dat is een feit. Homestaging is een relatief nieuw concept, overgewaaid uit Amerika, met als doel een snellere verkoop van uw pand te bewerkstelligen.

 

Homestaging houdt in dat de woning die u wenst te verkopen op een aangename manier aangekleed wordt. Het heeft als doel de woning er te laten uitzien alsof ze effectief bewoond wordt, waardoor de potentiële koper zich meteen thuisvoelt. Hij kan zich namelijk voorstellen hoe het er zou uitzien als hij er zelf woonde.

 

Deze techniek is gebaseerd op het principe van de eerste indruk. Het is namelijk bewezen dat een potentiële koper vooral rekening houdt met de eerste indruk die hij van het pand heeft, om effectief tot de aankoopbeslissing over te gaan. En een gezellig aangeklede woning maakt uiteraard een betere indruk dan een verzameling lege ruimtes.

 

Homestaging concreet

U beslist om te opteren voor Homestaging, en zo uw onroerend goed sneller te verkopen. Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Homestaging kan in verschillende stappen.

Homestaging kan deel uitmaken van de bemiddelingsopdracht, maar evengoed als individuele dienstverlening.

 

Hoe gebeurt het concreet? Een professional komt bij u langs om samen met u het te verkopen pand onder de loep te nemen. Hij overlegt met u hoe uw onroerend goed het best kan worden aangekleed om het snel en efficiënt te doen verkopen. Snel en efficiënt, want buiten een snelle verkoop wenst u uiteraard ook een goede prijs voor uw pand!

 

Vervolgens wordt er een verkoopsbeschrijving opgemaakt, met foto’s van uw aantrekkelijk aangekleed pand indien gewenst. Het pakket kan uitgebreid worden op vraag van de klant.

 

 

Lijkt Homestaging u wat? Dan kan u steeds contact opnemen

Of persoonlijk bij:

Expertissimo – Antwerpsesteenweg 187  – 2390 (West) Malle

Dhr. Slegers Nelson – Expert onroerend goed - 0486/61.30.50  - 03/297.00.60

 

 

Overtuig vooral uzelf aan de hand van enkele voorbeeldfoto’s!